octombrie 2, 2015

Concurs încheiat. Mulțumim mult tuturor participanților! Poveștile voastre sunt, cu sigurață, picaturi de încurajare pentru noi, toți!

Câștigătorii concuruslui sunt: Alina & Oana. Felicitări!

*Numele câștigătorilor au fost extrase cu ajutorul site-ului www.tragerilasorti.ro

Editura Frontiera și Supereroi printre noi te invită la concurs. Însă nu orice fel de concurs, ci unul în care să ne împartășim cele mai de succes, cele mai wow, cele mai suuuuper tari momente ale copiilor cu nevoi speciale din acest an.

Ce trebuie sa faci: povestește într-un comentariu, pe site, care a fost cea mai importantă achiziție (cognitivă, motrică, de limbaj, etc) pe care a făcut-o în acest an copilul tău sau unul dintre copiii de care te ocupi, în cazul în care ești terapeut.

Ce câștigi: Editura Frontiera oferă 2 exemplare, pentru doi concurenți diferiți,  din volumul  „Modelarea video pentru copiii mici cu tulburări din spectrul autist” (Sarah Murray & Brenna Noland). Una dintre cele mai noi și plăcute metode de lucru cu copiii care au autism sau alte întârzieri de dezvoltare este modelarea video. Copilul învață uitându-se la filmulețe pregătite din timp de părinți sau specialiști astfel încât să prezinte o abilitate anume de care are nevoie copilul. Un telefon bun și un computer sunt tot ce trebuie! Totuși, orice metodă simplă își are regulile ei. Așa cum nu oricine se joacă cu un copil la masă face ABA, nu oricine filmează cu telefonul face modelare video. Nu e complicat, dar sunt câteva reguli importante de care e bine să țineți seama atunci când vă propuneți să folosiți lecțiile video în terapie. Sarah Murray și Brenna Noland, ambele specialiste în pedagogie și autism, au scris o carte practică și ușor de citit, care vă învață cum să alegeți una din cele trei metode: modelarea video de bază, auto-modelarea video sau modelarea video de tip punct de vedere.

Perioada de desfășurare: 2 octombrie- 16 octombrie 2015

Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți în 19 octombrie iar numele lor vor fi afișate în pagina de concurs. Dacă ai câștigat, trimite-ne un mail la contact@supereroiprintrenoi.ro cu datele tale de contact pentru a afla cum poți intra în posesia premiului.

Editura Frontiera a fost înființată în anul 2009 și a fost prima editură specializată în cărți necesare terapiei de recuperare a copiilor cu autism și alte întârzieri de dezvoltare. În afară de scopul mare, care este aducerea pe piața românească a unor texte fundamentale din domeniul educației speciale și al psihologiei copilului, editura și-a fixat ca standard obligatoriu condiții grafice de calitate pentru toate titlurile publicate. Editura Frontiera a aparut din dorinta unui parinte al unui copil cu nevoi speciale de a intelege mai mult , de a asimila, de a accepta și, mai ales, de a cauta soluții pentru intarzierile de dezvoltare. Editura distribuie cărți de referință din domeniul autismului și altor întârzieri de dezvoltare. In site-ul editurii veți găsi mărturii personale despre viața cu autism și cărți pentru copii.

Mult succes!

 

Comentarii

comentarii

Intră în comunitatea Supereroilor

Lasă-ne adresa ta de email și îți vom trimite ceva special în fiecare săptămână. Te poți dezabona oricând.

Supereroi Printre Noi
Suntem o un grup de oameni care, într-un fel sau altul, avem ceva în comun: o persoană cu nevoi speciale. Am ales să spunem aici poveştile lor, poveştile supereroilor care trăiesc printre noi. Pentru că de la ei am învăţat cea mai importantă lecţie de viaţă: fiecare zi dusă la bun sfârşit este o victorie!