Donează

2 minute

Suntem o platformă online de povești personale cu și despre dizabilitate. Publicăm texte scrise de părințiifrații sau prietenii copiilor cu nevoi speciale, atât pentru a ne încuraja unii pe ceilalți cât si pentru a diminua stigma ce înconjoară viețile acestor familii.

Un alt proiect foarte drag nouă este cel prin care organizăm lunar proiecții de film adaptate senzorial copiilor cu nevoi speciale- “FILMELE OLGĂI”, la București și Buzău,  în parteneriat cu Happy Cinema și în Craiova, împreună cu Asociația Zâmbetul Evei.

Iulie 2018 este luna în care am demarat o altă serie de evenimente culturale adaptate persoanelor cu nevoi speciale: workshopuri de formare culturală, cluburi de lectură, concerte acustice și petreceri destinate persoanelor cu dizabilități.

De asemenea, avem în derulare și GHIDUL DE STIL PENTRU JURNALIȘTI în textele despre dizabilitate, ghid la care am colaborat cu National Center on Disability and Journalism în cadrul Școlii de Jurnalism și Comunicare Mass-media Walter Cronkite – Universitatea Statului Arizona – SUA.

Cu ocazia alegerilor prezidențiale din anul 2015, am desfășurat singura campanie de informare dedicată persoanelor cu dizabilități din România: Ai dreptul să votezi. Cunoaște-ți drepturile!

Iubim ceea ce facem şi ne place să vedem că fiecare text pe care îl publicam, fiecare campanie pe care o derulăm schimbă măcar puţin percepţia societăţii asupra cuvântului „dizabilitate”.

Avem idei multe, avem chef, avem experienţă. Avem planuri pentru campanii viitoare, subiecte de reportaje, idei de campanii video. Şi avem nevoie de tine pentru a le realiza şi pentru a merge mai departe.

Dacă apreciezi ceea ce facem şi vrei să ne susţii, donează alegând una dintre variantele alăturate.

Mulţumim!