Fii voluntar!

1

Supereroi printre noi este un proiect independent, non profit, realizat 100% din contribuții  voluntare, creat de Ruxandra şi Vlad, doi părinţi ai unei fete cu nevoi speciale. În cei aprape trei ani de când am pornit proiectul ni s-au alăturat peste 40 de contributori permanenţi sau ocazionali, plus încă pe atâţia oameni care au ajutat cu idei, sfaturi, vorbe bune sau ore de muncă voluntară în „redacţia” noastră de acasă.

Iubim ceea ce facem şi ne place să vedem că fiecare text pe care îl publicam, fiecare campanie pe care o derulăm schimbă măcar puţin percepţia societăţii asupra cuvântului „dizabilitate”.

Avem idei multe, avem chef, avem experienţă. Avem planuri pentru campanii viitoare, subiecte de reportaje, idei de campanii video. Şi avem nevoie de tine pentru a le realiza şi pentru a merge mai departe.

Poți fi voluntar în redacţia noastră (editare, redactare, creare campanii media, organizare evenimente, recenzie de carte, ilustrație,  sucit gâtul către fereastră când ne vedeţi mai mult de şase ore în fata laptopului sau  babysitter. Orice este bine venit!).

Dă-ne un semn la contact@supereroiprintrenoi.ro şi ajută-ne să mergem mai departe!

Mulţumim!