Redirecționează 20%

Și susține accesul tinerilor cu dizabilități
la educație, cultură și comunitate

Potrivit Codului Fiscal, puteți sponsoriza Supereroi printre noi, atât în situația în care reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în situația în care reprezentați o microîntreprindere, în baza unui contract de sponsorizare, astfel:

  • Pentru firmele care plătesc impozit pe profit, valoarea sponsorizării se scade din impozitul pe profit datorat. Această sumă poate fi valoarea minimă dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.
  • Pentru microîntreprindere, valoarea sponsorizării se scade din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru. Puteți redirecționa această suma în fiecare trimestru.

Pentru firmele care plătesc impozit pe profit, valoarea sponsorizării se scade din impozitul pe profit datorat. Această sumă poate fi valoarea minimă dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.

Pentru mai multe detalii și pentru a intra în posesia unui model de contract de sponsorizare, vă rugăm să ne contactați.

Supereroi printre noi este un proiect independent, non profit, realizat 100% din contribuții voluntare, creat de Ruxandra şi Vlad, doi părinţi ai unei fete cu nevoi speciale. Ni s-au alăturat, în primul an, încă 23 de contributori permanenţi sau ocazionali, plus încă pe atâţia oameni care au ajutat cu idei, sfaturi, vorbe bune sau ore de muncă voluntară în „redacţia” noastră de acasă.

Iubim ceea ce facem şi ne place să vedem că fiecare text pe care îl publicăm, fiecare campanie pe care o derulăm schimbă măcar puţin percepţia societăţii asupra cuvântului „dizabilitate”.

Mulțumim pentru susținere!